Zie de docent

De lessen worden gegeven door Charlot Teng.

Yoga is altijd al een deel van mijn leven geweest; mijn grootouders en vader beoefenden yoga tot op hoge leeftijd. Mijn eigen yoga beoefening begon in 2000 – en sindsdien ben ik er niet meer mee gestopt. Ik ben opgeleid door Hilary Anne Brown en Marlene Henny en gecertificeerd als Vinyasa yogadocent. Daarnaast ben ik opgeleid door Anoshe Overington als Yin yogadocent. Ik studeer Bhakti yoga bij Rob Obermeyer. Regelmatig volg ik workshops bij gerenommeerde docenten om mijn kennis op peil te houden en geïnspireerd te blijven als yogadocent.

img_0109Als werkende moeder van drie zoons, vrouw van, dochter van, vriendin van… sta ik met twee benen middenin het stadse leven. Yoga is heel krachtig als onderdeel van die drukte en dynamiek. Yoga geeft me energie, een open hart en een stevige en rustige basis.

Charlot’s lesgeven is warm en authentiek. Je voelt je gedragen en gezien in haar lessen. In de lessen bouw je spierkracht op, je leert werken met energie en bereikt diepere lagen in het lichaam. Mensen voelen zich na de lessen helder en ontspannen, gestretched en soepeler.

 

Contact

Heb je vragen of wil je informatie over een yogales op maat (individueel of voor een groep)? Je kunt me bereiken per e-mail via charlot [at] urbanyogagarden.nl. Ik vind het leuk als je contact met me opneemt!