Yogalessen

Urban Yoga Garden geeft wekelijkse yogalessen in Oog in Al.

Dinsdag

19.30 – 20.30 uur Vinyasa

20.45 – 22.00 uur Yin Flow

img_0188

Locatie: Landhuis in de stad, Park Oog in Al 1, Utrecht

Aanmelden via charlot [at] urbanyogagarden.nl

Vinyasa is een dynamische les, waarin houdingen elkaar opvolgen in een flow. In de les wordt ruim aandacht besteed aan het ‘goed’ en veilig uitvoeren van de houdingen. De les is heel geschikt voor mensen die beginnen met yoga en voor mensen die hun yoga beoefening willen verdiepen.

Yin Flow is een Yin les. Met Yin yoga lig je langere tijd in een houding. Zo krijg je de tijd om spieren te ontspannen en te strekken in diepere lagen, in het bindweefsel en rond de gewrichten. Spanningen kunnen geleidelijk aan verminderen, het lichaam wordt soepeler en energie kan weer meer gaan stromen. De Yin houdingen worden afgewisseld met vloeiende bewegingen. Deze les is heel geschikt voor mensen die intensief sporten om soepel te blijven en als je veel met je hoofd werkt om weer contact te maken met je lichaam.

Tarieven

Een losse les bij Urban Yoga Garden is 12 euro.

Een vijfrittenkaart is 2 maanden geldig en kost 50 euro.

Een tienrittenkaart is 4 maanden geldig en kost 90 euro.

Een proefles is 10 euro. Omdat elke dag anders is en elke les ook nodig ik je van harte uit om twee proeflessen te komen doen; dan kun je pas echt bepalen of de yoga die ik geef iets voor je is. Een pakket van twee proeflessen is 15 euro.

Algemene voorwaarden

Op deelname aan de lessen van Urban Yoga Garden zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing:

. Schrijf je vooraf in voor een les per e-mail via charlot [at] urbanyogagarden.nl. Als je wekelijks les volgt, geef het dan mondeling of per e-mail door als je een keer niet aanwezig zult zijn.

. Bij ziekte of uitval van de docent wordt de les geannuleerd of overgenomen door een vervangend docent. Ingeschreven studenten worden hiervan per e-mail op de hoogte gebracht.

. In de schoolvakanties is er geen les of een aangepast vakantierooster.

. Aan het einde van een kalenderjaar worden de tarieven opnieuw bekeken en mogelijk bijgesteld.

. Urban Yoga Garden stelt zich op geen enkele manier verantwoordelijk voor materiële en/of letselschade ontstaan tijdens of na de yogales.

img_0152Contact Heb je vragen of wil je informatie over een yogales op maat (individueel of voor een groep)? Je kunt me bereiken per e-mail via charlot [at] urbanyogagarden.nl

Ben je benieuwd naar de andere lessen die in het Landhuis gegeven worden? Zie www.yogainhetlandhuis.nl