Jezelf ruimte geven

Ruimte innemen- veel mensen, vooral veel vrouwen hebben daar moeite mee. Er is zoveel dat op een overdonderende manier om ruimte en aandacht vraagt: kinderen, werk, collega’s, bekenden. Maar weggedrukt in de hoek waar we onszelf dan uiteindelijk terugvinden, kunnen we niet het volle leven leiden dat ik mezelf en jou ook gun. Het is, kortom, tijd voor aandacht voor jou. En daarbij hoef je niet eens ruimte te nemen, maar wel: jezelf ruimte geven. Zoals zo vaak maken de kleine dingen een groot verschil. Drink morgenochtend onverstoorbaar je koffie op, ook als de wereld om je heen om jouw aandacht schreeuwt en dreint. Loop een blokje om voordat je naar kantoor gaat. Zet een kop thee voor jezelf voordat je voor anderen zorgt. En vooral: adem (zie hiervoor deze blog) en geef jezelf zo letterlijk ruimte.

De yogamat biedt een mooie, overzichtelijke oefenplek om jezelf de ruimte te geven om te ademen en te bewegen. Ik nodig je uit om dat te proberen. Mijn ervaring is dat je niet in 1 keer kunt weten of het wat voor jou is, daarom nodig ik je uit voor drie proeflessen. De investering? Jouw commitment om drie achtereenvolgende weken op dinsdagavond op de yogamat te stappen en €15. Als je gebruik wilt maken van dit aanbod, mail me dan via charlot [at] urbanyogagarden.nl met de vermelding ‘ruimte voor mezelf’.